Novice

MODNA REVIJA TREH GENERACIJ V DSO GROSUPLJE

 

Praznični mesec december smo v Domu starejših občanov Grosuplje začeli praznično.

Ob zaključku obnovitvenih del v domu smo se odločili, da simbolično preoblečemo cel dom. Hiša je bila v letih 2007-2016 v celoti obnovljena, tako zunaj kot znotraj. Zdaj pa je nastopil čas za prenovo njenih stanovalcev in delavcev. Skupaj s člani Centra aktivnosti Grosuplje in likovne skupine Paleta smo, pod vodstvom modne oblikovalke gospe Zvezdane Godec, pripravili prisrčno modno revijo treh generacij – stanovalcev, članov CAG-a in zaposlenih. Unikatne kreacije, ki so bile pripravljene s toplino in mehkobo, naravnane na praktičnost in uporabnost, predvsem pa udobne, uporabne, sproščene, na trenutke zelo igrive, so na modni reviji ponosno nosili modeli – stanovalci, člani CAG-a in zaposleni.

 

   

 

 

Modno revijo so s svojimi plesnimi točkami popestrili dijaki Srednje šole Josipa Jurčiča iz Ivančne Gorice.

Na prireditvi so bili prisotni tudi dragi vabljeni gostje: podžupan občine Ivančna Gorica, g. Tomaž Smole, sekretar Skupnosti socialnih zavodov Slovenije, g. Jaka Bizjak, predstavnik družbe Tipo investicijske gradnje, g. Marjan Miklič, nadzornik gradbenih del, g. Peter Guzelj, urednik Grosupeljskih odmevov, g. Brane Petrovič, ki je celotno prireditev tudi posnel in si jo lahko ogledate na Youtubeu.

 

   

 

Prireditev smo uradno zaključili s prazničnim prižigom lučk pred domom. Sledil je ogled doma, ogled fotografij doma in razstave likovnih dela članic likovne skupine Paleta. Praznično pogrnjene mize so nas kar same vabile k slavnostni večerji po kateri so se vsi stanovalci in obiskovalci zavrteli ob zvokih žive glasbe. Veselo rajanje je trajalo še dolgo v noč.

V dneh pred Božičem pa smo v parku pred domom postavili jaslice v naravni velikosti in slavnostno okrasili cel dom. Praznični dnevi v našem domu so bili polni pozitivne energije, veselja, pričakovanja…. in zaželeli smo si, da bi trajali celo leto.

 

Imate vprašanje?

040 / 885 528

info@ca-grosuplje.si